top of page

lör 20 mars

|

Brostugan, Kärsön, Ekerö

Ekerö, Kärsön: Fira vårdagjämning med skogsbad

Våren står för dörren. Är du redo att släppa stressen och umgås med skogens alla vårtecken en stund? Då är du välkommen att fira vårdagjämningen med oss på Kärsön i säsongens första skogsbad. Guide: Ulrika Hjertstrand

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Ekerö, Kärsön: Fira vårdagjämning med skogsbad
Ekerö, Kärsön: Fira vårdagjämning med skogsbad

Tid och plats

20 mars 2021 14:30 – 17:00

Brostugan, Kärsön, Ekerö

Om evenemanget

Skogsbad är en stilla, guidad vandring i naturen där vi ”badar” våra sinnen och kopplar av tillsammans. Skogsbad har bevisats effektivt mot stress, ge stärkt immunförsvar och förbättrade kognitiva förmågor och framför allt ökat välmående.

Vandringen utgår från parkeringen ovanför Brostugan på Kärsön (Lovöns naturreservat i Ekerö kommun) och leds av certifierad guide.

Ta på dig varmare kläder än du tror. Vi rör oss långsamt. Packa varmt vatten/varm dryck och sittunderlag (tidning i plastpåse går utmärkt). På ett par ställen går vi ut i terrängen, där det är lite kuperat. Hör av dig och rådgör om du har svårt att gå. Vi håller på i minst två timmar och gärna längre – lite beroende på dagstemperaturen.

Anmäl dig här. Har du frågor går det bra att mejla till ulrika@hjertstrand.nu eller skicka SMS till 073-770 33 31.  (Max 5 deltagare). 30 kr rabatt om du anmäler dig under februari.  Först till kvarn...

Pris 350 kr  Betala med Swish till 1235006820 Akashainspiratören.

Varmt välkommen!

Ulrika   

Certifierad skogsbadsguide (SNFTI) och Friskvårdsguide    

Avbokningsregler: Om guiden ställer in, får du pengarna tillbaka. Om du behöver ställa in, får du pengarna tillbaka om jag lyckas fylla din plats med annan deltagare.

Dela detta evenemang

bottom of page