top of page

sön 21 nov.

|

online

Digitalt guidat Skogsbad i skymning

Välkommen till ett digitalt guidat Skogsbad och en möjlighet att landa, fylla på och komma till inre stillhet. Denna gång väcker vi upp våra sinnen och har extra uppmärksamhet på vad vi lägger märke till när skymningen långsamt rullar in.. Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Digitalt guidat Skogsbad i skymning
Digitalt guidat Skogsbad i skymning

Tid och plats

21 nov. 2021 15:00 – 15:45

online

Om evenemanget

Du väljer den Naturplats som passar dig. Det kan vara en skog, en park, intill en sjö, i en trädgård – ja, bara du kan vara ostörd en stund och med någon form av Natur i din närhet. 

Jag kommer vara på min Naturplats och via min röst guida dig som deltagare att väcka dina sinnen för att sedan en stund nyfiket utforska dina omgivningar. Det blir inslag av stå/sitta/ligga beroende på vad du själv väljer. Mestadels i stillhet men även lite rörelse. Att föredra är att använda en öronsnäcka så att du kan lägga mobilen i fickan. 

En stund av sinnlig närvaro där du är ensam på din Naturplats men ändå i gemenskap med andra. En stund med NaturNärhet som ger återhämtning och inre stillhet.

Vi samlas en stund i början då jag ger en kort intro till Skogsbad - Shinrin-yoku samt sedan en stund i slutet för att dela vår upplevelse - självfallet behöver du inte dela något, det kan vara fint att kanske bara lyssna till andras upplevelse.

Pris: 150 kr alternativt reducerat pris 100 kr om du har det trångt med ekonomin.

Anmälan & Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info och länk att logga in med ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder.

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Jag finns även på Instagram och Facebook

Dela detta evenemang

bottom of page