top of page

lör 26 mars

|

Bromma

Bromma, Judarskogen: Vi välkomnar våren

Varmt välkommen att möta våren och naturen i Judarskogen med alla dina sinnen. Vi landar i stillhet, utforskar naturen runt om oss och uppmärksammar vad som väcks i oss när vi får chansen att sakta ner, vara närvarande och förundras av naturen. Guide: Susanna Bävertoft, True by You

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Bromma, Judarskogen: Vi välkomnar våren
Bromma, Judarskogen: Vi välkomnar våren

Tid och plats

26 mars 2022 13:00 – 15:30

Bromma, Åkeshovs gårdsväg 11, 168 38 Bromma, Sverige

Om evenemanget

Vi samlas vid utgången från T-banan vid Åkeshov, rikting mot Åkeshofs slott och vandrar tillsammans in i Judarskogens naturreservat. Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för stillhet, sinnlig närvaro och återhämtning. Jag som guidar bjuder in till att sakna ner och öppna upp våra sinnen för att uppleva naturen här och nu. Kanske kan vi förnimma vårens ankomst! 

Att vistas på detta sätt i naturen har visat sig särskilt bra för att minska stress, stärka immunförsvaret och bidra till ökat välmående. Se gärna min film om skogsbad här.

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info några dagar innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder, tänk på riktigt varma kläder då vi rör oss långsamt och är i stillhet. Ta med liggunderlag, alternativt sittunderlag (säg till om du behöver låna). Ta gärna med dig något varmt att dricka och kanske något litet att äta.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget – be i så fall om kvitto du kan lämna in till arbetsgivaren.

Frågor:

Susanna@truebyyou.se, 0709861122

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.truebyyou.se, Facebook, Instagram

Dela detta evenemang

bottom of page