top of page

mån 30 aug.

|

Vaxholm

Bogesundslandet, Vaxholm 5 Skogsbad med 5 teman inkl soppavslut

En serie av fem guidade Skogsbad med fem olika teman som sträcker sig över fem härliga sensommarveckor Ett fint sätt att skapa en grund med nya återhämtande strategier när arbete kickar igång efter semestern. Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Bogesundslandet, Vaxholm 5 Skogsbad med 5 teman inkl soppavslut
Bogesundslandet, Vaxholm 5 Skogsbad med 5 teman inkl soppavslut

Tid och plats

30 aug. 2021 16:30 – 19:00

Vaxholm, 185 93 Vaxholm, Sverige

Om evenemanget

Dessa Skogsbad i långsamt tempo med olika teman är särskilt anpassade i syfte att nå en fördjupad effekt av stressreducering och även ge konkreta verktyg att använda i vardagen. Serien passar dig som känner av stressrelaterade besvär, är sjukskriven för utmattning alternativt önskar delta i rent välgörande och förebyggande syfte.

Vi kommer långsamt röra oss i skogen, inte gå långt, kanske som mest 2,5km och stanna till på några ställen för en del meditativa och sinnligt utforskande inslag. Den guidade stunden i skogen ger dig möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet och att fördjupa din Naturkontakt. Det finns idag starka evidens på att när vi på detta sätt vistas i naturen så sänks stressnivåer och blodtryck, ångest och depression dämpas, samtidigt som kreativitet och glädje ökar och ditt immunförsvar stärks.

De fem olika teman är: - Långsamhet - Grunda - Förundran - Balans - Tacksamhet

Datum: 30 augusti 6 september 13 september 20 september samt 27 september

Samtliga datum kl 16.30-19.00 på Bogesundslandet

Pris: 1 900 kr inkl fem tillfällen, material och soppa med bröd varje tillfälle. Kom ihåg att du kan använda Friskvårdsbidraget! (går även att dela upp betalningen på tre månader utan extra kostnad)

Observera att det är begränsat antal platser då jag endast tar in 6 deltagare för att skapa ett mindre tryggt sammanhang.

Anmälan & Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du får låna goa fårskinn av mig att sitta/ligga på alternativt ta med eget underlag. 

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Jag finns även på Instagram och Facebook

Dela detta evenemang

bottom of page