top of page

lör 11 dec.

|

Västerås SO

Björnön, Västerås - Skogsbad i skymning och tystnad

Logga ut från vardag och annat brus för att mjukt landa in i stillhet och tyst gemenskap med andra och Naturen. När skymningen rullar in tänder vi våra lyktor. Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Björnön, Västerås - Skogsbad i skymning och tystnad
Björnön, Västerås - Skogsbad i skymning och tystnad

Tid och plats

11 dec. 2021 14:00 – 16:30

Västerås SO, Björnö, Västerås SO, Sverige

Om evenemanget

Genom min guidning ges du olika möjligheter att sakta in och via dina sinnen utforska och vara i den omgivande naturen.  Under Skogsabdet kommer skymningen sakta rulla in och vi tänder då våra lyktor. Det är en häftig upplevelse att vara i de förnimmelser som skogen bjuder på i skymning och mörker. Syn- doft- och hörselintrycken förändras och kanske upptäcker vi nya saker när vi inte längre kan förlita oss på synen. 

Vi kommer genomföra större delen av skogsbadet i tystnad som bryts när vi åter samlas för en gemensam avslutning kring en värmande eld där du får smaka på lite skogste.

Du får låna fårskinn, filt och lykta av mig.

Pris: 350 kr inkl lån av utrustning och avslutande skogste med ett litet tilltugg. Går fint att nyttja Friskvårdsbidraget.

Anmälan & Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder.

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Jag finns även på Instagram och Facebook

Dela detta evenemang

bottom of page