top of page

fre 21 maj

|

Näsuddens Naturreservat

Åkersberga, Näsudden: Återhämtande Skogsbad på Stressfria dagen (1)

På Stressfria dagen ger jag dig möjlighet att avrunda veckan och mjukt landa in i helgen med ett återhämtande Skogsbad. En stund av naturnärhet där vi saktar ned på tempot, grundar i kroppen och öppnar upp våra sinnen till grönskan, molnen och vattenblänket kring oss. Guide: Annette Öhrn, Saktain

Registrering är stängd. Välkommen åter en annan gång.
Se andra evenemang
Åkersberga, Näsudden: Återhämtande Skogsbad på Stressfria dagen (1)
Åkersberga, Näsudden: Återhämtande Skogsbad på Stressfria dagen (1)

Tid och plats

21 maj 2021 13:30 – 17:30

Näsuddens Naturreservat, Näsvägen 100, 184 92 Åkersberga, Sverige

Om evenemanget

Vad kan vara mer passande på den Stressfria dagen än att ge dig själv tid och möjlighet att ordentligt komma till inre stillhet genom ett guidat Skogsbad på en vacker naturplats. Vi rör oss långsamt genom lövskogen, utmed vattnet och stannar till i några olika skogsrum. Att uppleva, känna och vara i de förnimmelser som väcker vår förundran och nyfikenhet är mycket essensen i ett Skogsbad. Jag som guidar visar vägen genom att bjuda in och ge förslag på olika vägar till Naturkontakt. 

Att på detta sätt sakta in samtidigt som vi involverar våra sinnen och återskapar samt fördjupar vår relation till Naturen har i forskning visat på en mängd positiva hälsoeffekter och då allra särskilt en stressreducerande effekt.

Praktisk info: Jag behöver din anmälan innan eventet och skickar sedan ut ett Välkomstbrev med praktisk info ca en vecka innan Skogsbadet. Inga förkunskaper krävs och kläder efter väder. Du får låna goa fårskinn av mig att sitta/ligga på alternativt ta med eget underlag. På slutet har vi stund då vi samlas och avslutar i gemenskap, det går fint att ta med någon fika till den stunden.

Kostnad: 350 kr/person. Nyttja gärna Friskvårdsbidraget

I vårt guidenätverk för certifierade Skogsbadsguider inom SNFTI har vi tagit fram följande policy för Covid-19: × Utomhus: Natur- och skogsmiljö × Små deltagargrupper × Minst 2 meter mellan varje person × Guiden tillhandahåller handsprit × Guide och deltagare är symtomfria

Frågor:

annette@saktain.se eller 0723 15 78 47

Du kan läsa mer om mig och mina tjänster på www.saktain.se

Jag finns även på Instagram och Facebook

Dela detta evenemang

bottom of page