Sök
  • peteramling5

Covid-19 och skogsbad

Uppdaterad: 1 dec 2020

Uppdatering 2020-11-17

Under rådande omständigheter och uppdaterade riktlinjer från Folkhälsomyndigheten drar vi ned verksamheten ytterligare. På grund av risk för kontakt och smitta, genomförs för tillfället inga gruppbaserade skogsbad eller skogsterapiaktiviteter för allmänheten. Om ni är 1-2 personer, eller en familj/grupp som bor tillsammans kan vi fortfarande ordna skogsbad under vissa förutsättningar. Hör i så fall av er på info@skogsbadistockholm.se för mer information och kostnad. Detta gäller tillsvidare.


Uppdatering 2020-11-17 För att ge möjlighet till skogsbad även i dessa svåra tider, när de kanske behövs ännu mer, har vi tagit fram regler och begränsningar för våra aktiviteter. Vi har tagit fram dessa regler tillsammans med Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute (SNFTI), där vi alla är certifierade guider.

Du kan läsa mer på SNFTI:s sajt genom att klicka här


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att inte sprida viruset vidare. De skogsbad vi arrangerar just nu är därför begränsade i antalet deltagare utifrån de förutsättningar respektive guidning har. Vi håller avstånd och har ingen fysisk kontakt. Ledaren håller i vissa fall med någon dryck och uppmanar då till att ta med egen mugg.


Du som deltagare tar ansvar för att du, eller någon närstående, inte har några symtom som kan komma från Covid-19. Du väljer också att ta dig till och från skogsbadet på ett sätt som inte kan utsätta dig eller andra för smitta.

Väl ute i skogen ser vi skogsbad som en bra möjlighet att få avkoppling, återhämtning och distans till den situation vi är i just nu.

Mer information om förhållningssätt fås av respektive guide vid anmälan.


59 visningar1 kommentar

©2020 by Stockholms skogsbadsguider. Proudly created with Wix.com