top of page

sön 10 apr.

|

Långängen, Lidingö

Skogsbad-Vila och Förvandling-Lidingö

Förvandlas med naturen i varma hängmattor och sinnliga möten med naturen. När allt händer hämtar vi andan och njuter i skogens eget spa.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Skogsbad-Vila och Förvandling-Lidingö
Skogsbad-Vila och Förvandling-Lidingö

Tid och plats

10 apr. 2022 12:00 – 15:00

Långängen, Lidingö, Stockbyvägen 9, 181 41 Lidingö, Sverige

Om evenemanget

Är du mitt i förändring eller vill känna dig levande och fånga tiden? Låt dig bäras av naturen, slappna av och förvandlas med våren.

Vi vandrar ut och upptäcker vårskogen och naturen inom oss med alla sinnen. När kroppen är varm och har vaknat i kontakt med naturen bäddar ned vi mjukt ned oss i varma hängmattor. Förpuppade låter vi kropp och själ komma ikapp och lyssnar på hur våren vaknar, knoppar slår ut. I skogens mörker finns plats och tid åt inre dynamik där vi varsamt vaggas i naturen. Vi avslutar med en teceremoni i lyktors sken. Detta skogsbad kommer delvis att vara på engelska ​ Kostnad: 350 kr per person 300 kr med Fysisk aktivitet på Recept (FAR). Längd: Ca 2-3 timmar. Mötesplats: Stockbyvägens parkering Anmälan sker via www.embracedbytheforest.com eller genom mail till iskogensfamn@gmail.com Du kan också ringa Helena tel 0768097636 för bokning och frågor. Tag på flera lager av varma kläder, ett sittunderlag och gärna en favoritfilt. En flaska vatten rekommenderas också att tas med vid behov. Din guide är Helena, certifierad Skogsbad eller Natur- och Skogsterapi guide, Association of Nature and Forest Thearapy, biolog (Fil. dr.) och konstnär.

Dela detta evenemang

bottom of page